Electronica Recycling 8,3 10 142 ratings

Over ons

Holland Recycling BV is een afvalinzamelingbedrijf dat is ontstaan door de vraag naar vereenvoudiging van de contacten en administratieve afhandeling voor afvalstromen bij bedrijven. Door flexibiliteit van het bedrijf en betrokken personeel bij de recyclage kan een professioneel serviceniveau worden geboden. Snelle en efficiënte dienstverlening waarbij men rekening houdt met de individuele wensen van de klant, dat is toch waar het in deze branche om draait.

Binnen een aantal jaren na oprichting van ons bedrijf was de verwerking en recycling van elektronica al uitgegroeid tot core-business. Toen we er na enige tijd achter kwamen dat de concurrentie op het gebied van IT gerelateerde afvalstromen niet gemakkelijk meer was, hebben we een manier gezocht om ons in de markt qua prijs en toegevoegde waarde te kunnen onderscheiden. Hiervoor hebben we een afdeling opgezet die zich met name richt op de refurbishment en remarketing van IT en IT gerelateerde producten en componenten.

Computers printplaten elektronica oud ijzer inleveren

Computers printplaten elektronica oud ijzer metalen inleveren

Om een zo hoog mogelijk recycling quota te halen demonteren wij alle hoogwaardige elektronica stromen in plaats van ze te shredderen. Hierdoor hebben we zo min mogelijk verlies aan hoogwaardige grondstoffen. Laagwaardige materialen verwerken we niet zelf, we werken samen met gecertificeerde verwerkers die voldoen aan de allerhoogste recycling quota die momenteel technisch haalbaar zijn met deze verwerkingstechniek. Holland Recycling Electronics is trots om met elektronica goed duurzaam op weg te zijn: lees hier meer over de WEEELABEX certificering.

Wij kopen alle elektrische en elektronische apparaten en andere apparatuur van u zoals bijvoorbeeld computers, onderdelen van computers, servers, routers, printers, beeldschermen, telefoniecomponenten, huishoudelijk apparaten, medische apparatuur, militaire elektronica, enzovoort.

Voor grotere hoeveelheden elektronica stellen wij uiteraard containers, kratten, boxen, dozen of andere inzamelmiddelen ter beschikking voor uw bedrijf. Ook qua logistiek hebben wij legio mogelijkheden om u van dienst te kunnen zijn. Hebt u een afvalcontainer nodig en wilt u gewoon Simpel en Goedkoop van uw afval af? Lees de compacte informatie over het huren van een container.

Kortom voor een totaaloplossing voor uw elektronica afval bent u bij Holland Recycling BV aan het juiste adres!