Electronica Recycling 8,3 10 142 ratings

Oude elektrische apparaten inleveren

Elektronica afval inleveren voor geld

Aankoop van elektrische apparatuur, elektronische apparaten en componenten

Elektronica verkopen is lonend! Voor u én voor de betekenis van e-waste voor het milieu. Veel elektronica afval (WEEE) wordt jaarlijks door particulieren, bedrijven, instellingen en overheden aangeboden ter verwerking. Deze elektronica afval (e waste) bevat vaak nog kostbare en schaarse grondstoffen die hergebruikt kunnen worden. Mits de materialen door professionele recyclingbedrijven worden verwerkt.

Voorkom afval en verspilling van deze secundaire grondstoffen en help mee bij “urban mining” , door uw elektronica afval aan ons te verkopen. Wij vergoeden u marktconform en ongecompliceerd.

Geld ontvangen voor uw elektronica afval → Zo werkt het

Onze scope is de aankoop, recycling, re-furbishement en re-marketing van elektronische onderdelen en uitgediende hardware van bedrijven. Zijn uw computers, servers, printers en andere hardware verouderd of schaft uw bedrijf nieuwere equipment aan, gooi dan uw oude materialen niet weg maar verkoop het op eenvoudige wijze aan ons.

U repareert of produceert hardware? 
Het kost u nu geen moeite meer om uw printplaten, geheugen, processoren, harde schijven, DVD/Cd-roms en kabels op een juiste wijze af te voeren naar een gecertificeerd verwerker. Als het opnieuw inzetten van het onderdeel zelf niet meer (economisch) haalbaar is zorgen wij dat de aanwezige grondstoffen worden teruggewonnen.
Op onze website vindt u prijzen voor de materialen die u bij ons wilt aanleveren. Ook alle informatie over de logistieke opties die wij u kunnen bieden of over vernietiging van vertrouwelijke gegevens vindt u terug op onze website. Prijzen op onze website zijn actueel en leidend.

Re-marketing Elektronica
Indien de elektronica geschikt is voor direct hergebruik, dan kopen we de materialen aan voor re-marketing. Onze daarvoor in 2015 opgerichte afdeling Dutch Hardware Trading, richt zich op de refurbishment en remarketing van IT en IT gerelateerde producten en componenten. Uitgebreide informatie vindt u op: Dutch Hardware Trading.